BeoHosting...

Izrada web sajta

Mi krojimo Vaš vizualni indetitet koji će ostaviti snažan prvi utisak kod Vaših potencijalnih klijenata.

Cene izrade web sajta

U zavisnosti čime se Vaša kompanija bavi (ili čime se bavite) stvaraju se odredjene potrebe za plasiranje proizvoda ili usluge na internetu. Cena web sajta može da zavisi od kompleksnosti projekta što podrazumeva manje ili veće utrošeno vreme za izradu sajta. Postupak dobijanja cene je individualnog karaktera u zavisnosti od željenog cilja kao i budžeta. Cena najprostijeg web sajta iznosi 300 eur.

Izaberite tip sajta

Pre svega jako je važno da se odlučite da li je Vaš sajt prezentacionog karaktera ili je online prodavnica. Ako želite web shop preporučujemo Vam da posetite stranicu izrada web shopa.

Pošaljite specifikacije i upit

Pozovite nas na 011 770 2121 ili pošaljite upit kako bi ste zakazali sastanak vezano za izradu web sajta sa kolegama iz kreativnog tima. Sigurno ćemo da nadjemo najbolje rešenje za Vaš biznis.

Krećemo da radimo

Poslaćemo Vam ponudu, a na Vama ostaje da izaberete paket za izradu web sajta. Napraviti projektno rešenje koje ćete moći da pratite putem naše korisničke zone i komunicirate sa našim timom.

Gotova CMS rešenja

Zašto da izaberete WordPress ili druga gotova rešenja?

Više i brže za Vaše poslovanje uz gotova CMS rešenja. Ne trošite novac i vreme na nepotrebno custom programiranje!
Najbitnija stavka kod ovakivh rešenja je da se kupe potrebne licence od svih šablona i dodataka što u današnje vreme veliki broj programerskih firmi preskače kako bi uštedeli na ceni izrade sajta za klijenta. Ovakav metod rada ne spada u naš model poslovanja!

Kompletno web rešenje čeka na Vas!

Prednost gotovih CMS rešenja su mnogobrojna počevši od toga da su usavršavana godinama i da nude velike mogućnosti. Kad kažemo gotovo rešenje ne mislimo da će Vaš sajt biti isti kao i ostali.
CMS platforma poput wordpress-a zapravo skraćuje početne korake izrade koje bi trajale mesecima, a mi pomoću definisanih elemenata dizajniramo Vaš web sajt. 80% svetskog weba koristi WordPress ili neka druga CMS rešenja - to Vam govori o kvalitetu platformi.

Search Engine Optimizacija (SEO)

Vidljivost Vašeg web sajta na pretraživačima kao što je Google.com je povećana i lakša za optimizaciju.

Ažuriranje web sajta

Ažurirajte informacije na Vašem web sajtu veoma lako pomoći 1-klika ili ostavite to profesionalcima. Pogledajte pakete za održavanje sajta.

Brzina otvaranja

Brz sajt poput munje.

Tehnologija sajta

Uvek najnoviji programski kod.

Sve što Vam je potrebno - u jednom rešenju!

Responsive dizajn

Dizajn

U današnje vreme kada se celokupna prodaja odvija preko interneta važan element za prodaju vaših proizvoda i usluga je dizajn Vašeg web sajta. Odličnim dizajnom možete postići veči niz konverzija (prodaja) i samim tim postići bolji procenat (ROI) - Return On Invest, što u prevodu znači da ćete povećati promet posla. Svi znamo da veliki brendovi najviše novca ulažu u vizualni indetitet njihovog brenda kako bi privukli kupce.

Forme i upiti

Pored dizajna sekundarna stvar su forme i upiti na sajtu za Vaše potencijalne klijente. Ovo je sistem prodajnog levka, jer ako u početku privučete klijente dizajnom Vaših proizvoda i usluga, morate napraviti sledeći korak a to je da im nagovestite šta treba da urade kako bi kupili Vaš proizvod.


Proizvoljne forme upite kao i sisteme možemo izraditi na upit, po projektnom rešenju koje nam dostavite i integrisati na Vaš web sajt.

Search Engine Optimisation (SEO)

Ako imate dobar i lep proizvod, a nije dobro plasiran i nema ko da ga vidi samim tim ne ostvarajete prodaje. Svi znamo da bez prodaje nema rasta Brenda - zato je jako bitno da Vaš web sajt pozicioniramo u prvih 10 rezultata pretrage na 1. strani Google pretraživača.

Ažuriranje sajta

Administracija

Pogodnost gotovih CMS rešenja je što veoma često imaju ažuriranja, što u praksi unapredjuje funkcionisanje samog sajta. CMS rešenja se veoma lako i brzo nadogradjuju na nove funkcionalnosti, a što je najvažnije sami možete ažurirate potrebne informacije.

Integracija sa plafromama

Povežite se sa ostalim alatima

Web sajt možemo integrisati sa ostalim Vašim platformama i popularnim alatima kao što su DropBox, Live Chat, Google Drive, Google Calendar, Slack ...

Popunite formu za saradnju

Vaš uspeh je i naš uspeh!

Ako želite da saradjujete sa najboljim timom, samo popunite obrazac, sigurni smo da možemo zajedno da napravimo sjajne stvari!

Izrada web sajta

SEO optimizacija

Programiranje

Marketing i inovacije

...

Izrada web sistema i programa po Vašoj potrebi i modelu

Jednostavno možemo napraviti CRM rešenje za Vašu kompaniju. Sve što Vam je potrebno a ne postoji na internetu, a da bude samo u Vašoj intelektualnoj svojini. Vaša zamisao - naša realizacija!

Integracija

Ceo sistem možemo integrisati sa Vašim web sajtom.

Komponente

Programiramo komponente po Vašoj potrebi ili zahtevu da li je u pitanju rent a car, servisni sistem, sistem za evidenciju, sistem za ugosteljstvo i ostale sisteme.


...
...

Spremni ste da saradjujemo?

Otvorite Vaš korisnički nalog sada

Napravi nalog